Itaalia peekon PANCETTA 70g Öko

4.30

Orgaaniline pancetta on valmistatud Itaalia sigade sealihast, kes kaaluvad üle 160 kg. Sealiha jäetakse 15 päevaks soola-vürtsisegusse seisma, seejärel riputatakse vähemalt 60 päevaks laagerduma. Lõigatud pancetta on erkpunase värvusega ja kaetud valge/roosa rasvaga.

  • Ei ole lisatud säilitusaineid
  • Ei sisalda värvaineid
  • Laktoosi- ja gluteenivaba
Toode on laost otsas.

Ajaloolised tunnistused pancetta kõrge toiteväärtuse kohta ulatuvad tagasi iidsete langobardide juurde, mil ehitustöölistele anti u. 5 kg pancettat tööhooaja alguses. Rooma impeeriumi ajal võisid leegionärid oodata ka pancetta või searasva toidumoona iga kolme päeva järel.

Kuidas serveerida?

Sobib väga hästi serveerimiseks noorte punaste veinidega.