Siia vajadusel juhendavad tekstid või mingi muu info registreerumise kohta lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua...
Mortadellal on sametine tekstuur ja ühtlane erkroosa värvus; vähemalt 15% igast viilust peaks koosnema pärlvalgetest rasvatükkidest. See orgaaniline mortadella ei sisalda sealiha kõhtu, mille tulemuseks on kergem toode. Liha ja rasva segu on maitsestatud soola, tervete ja jahvatatud pipraga, võib olla lisatud ka muid maitseaineid ja pistaatsiapähkleid.
Mortadella võisid leiutada mungad või võib-olla ka Salaroci gildi sealihamüüjad, aga selle valmistamise tehnika tegi ametlikuks 1661. aastal kardinal Farnese, kes määras, et seda tohib valmistada ainult sealihast. See on tõenäoliselt esimene toidutootmise määrus ajaloos.
Kuidas serveerida?
Mortadellat võib süüa niisama või serveerida kooriku leivaga või tugevama maitse saamiseks traditsioonilise palsamiäädikaga. Sobib hästi punaste veinidega või vahuveinidega.
NB! Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste
tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei
toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.
Meie poe kasutamiseks pead olema vähemalt 18 aastane!
Veebilehel kasutatakse küpsiseid. Küpsised on vajalikud teie kasutajamugavuse ning veebikülastusstatistika eesmärgil. Veebilehe kasutamise jätkamisel nõustute küpsiste privaatsustingimustega! Privaatsuspoliitika tingimusi näete siit.