Siia vajadusel juhendavad tekstid või mingi muu info registreerumise kohta lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua...
Peenest sakest ja täielikult küpsetest ploomidest valmistatud mahlakas filtreerimata umeshu.
Pigistades sellesse mahlakasse umeshu ploomiveini maksimaalse magususe ja karge maitse, ühendab Nihon Sakari nende peeneks pruulitud sake õrna konsistentsi Kishu kuulsate nanko-ume ploomide täidlase rikkusega. Lõhnava ploomiveini maitsestamiseks kasutatud piirkondlikud ploomid on täielikult küpsed, kuni nad loomulikult puu otsast alla kukuvad, ning tagavad magusa ja täidlase maitsega lonksu värskendavast umeshust. Seda pehmet merevaigust veini, mis on rafineeritud sakega, nii et selle maitse jääb meeldivalt kuivaks, võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt, kuid kõige paremini kogetakse seda värskelt jahutatult jääkuubikutel.
Umeshu on traditsiooniline sake ja Kishu ploomide liköör, mis on korjatud maksimaalse küpsusastme hetkel (kanjuku tähendab jaapani keeles täpselt “küpsemise tippu”). Täiuslik harmoonia pehmuse ja happesuse vahel. Seda ei filtreerita. Ergutav, puuviljane jook, millel on tähelepanuväärne struktuur.
Koostisained ja allergeenid
Vesi, suhkur, Ume mahl, alkohol, riis, Koji linnaste riis.
NB! Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste
tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei
toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.
Meie poe kasutamiseks pead olema vähemalt 18 aastane!
Veebilehel kasutatakse küpsiseid. Küpsised on vajalikud teie kasutajamugavuse ning veebikülastusstatistika eesmärgil. Veebilehe kasutamise jätkamisel nõustute küpsiste privaatsustingimustega! Privaatsuspoliitika tingimusi näete siit.