Ploomivein KANJUKU UMESHU NIHONSHU BLEND | 10 % | 720 ml

26.20
Peenest sakest ja täielikult küpsetest ploomidest valmistatud mahlakas filtreerimata umeshu. Pigistades sellesse mahlakasse umeshu ploomiveini maksimaalse magususe ja karge maitse, ühendab Nihon Sakari nende peeneks pruulitud sake õrna konsistentsi Kishu kuulsate nanko-ume ploomide täidlase rikkusega. Lõhnava ploomiveini maitsestamiseks kasutatud piirkondlikud ploomid on täielikult küpsed, kuni nad loomulikult puu otsast alla kukuvad, ning tagavad magusa ja täidlase maitsega lonksu värskendavast umeshust. Seda pehmet merevaigust veini, mis on rafineeritud sakega, nii et selle maitse jääb meeldivalt kuivaks, võib serveerida nii kuumalt kui ka külmalt, kuid kõige paremini kogetakse seda värskelt jahutatult jääkuubikutel.

Umeshu on traditsiooniline sake ja Kishu ploomide liköör, mis on korjatud maksimaalse küpsusastme hetkel (kanjuku tähendab jaapani keeles täpselt “küpsemise tippu”). Täiuslik harmoonia pehmuse ja happesuse vahel. Seda ei filtreerita. Ergutav, puuviljane jook, millel on tähelepanuväärne struktuur.

Koostisained ja allergeenid
Vesi, suhkur, Ume mahl, alkohol, riis, Koji linnaste riis.

Alkoholisisaldus: 10,5 % vol.