Toorsink Prosciutto Parma 70g Öko

8.90

Salumificio Pedrazzoli orgaaniline Prosciutto di Parma Bio on toodetud täielikult ilma säilitusaineteta. Ainsad toorained, mida on kasutatud on kvaliteetne liha ja täpne kogus meresoola. Lisaks on oluline laagerdumise aeg (laagerdumine kestab 16/18 kuud) ja palju värsket kuiva õhku.

  • Ei ole lisatud säilitusaineid
  • Ei sisalda värvaineid
  • Laktoosi- ja gluteenivaba
Toode on laost otsas.
Toiteväärtus 100 g/ml kohta
Energiasisaldus 1113/267
Rasvad 18
Millest küllastunud rasvhapped 6,1
Süsivesikud 0,3
Valgud 25
Sool 4,4

Sõna prosciutto võib tuleneda ladinakeelsest väljendist “perex suctum”, mis tähendab “kuivama”, või kohalikust dialektist “par siut”, mis tähendab “näib kuiv”.

Kuidas serveerida?

Kuigi Parma sinki süüakse sageli toorelt eelroana, on see ka keerulisemate retseptide, näiteks klassikalise tortellini, põhikoostisosa. Seda on kõige parem nautida niisama või koos värskete puuviljadega nagu viigimarjad või melon. Parma sink sobib hästi aromaatsete valgete veinidega või kerge puuviljase punase veiniga.