Coppa di Parma pärineb Rooma ajastust ja peamiselt Po orust. See on valmistatud sea kaela lihaselisest osast.
Alates 35€ tellimuse puhul saatmine pakiautomaati üle Eesti TASUTA!
Seda toorsinki laagerdatakse vähemalt 90 –120 päeva, olenevalt lihatüki suurusest. Ainult aeglase laagerdumisega suletud ja niiskes keskkonnas areneb punakaspruun värvus ja selgelt eristuv maitse.
Coppa di Parma pärineb Rooma ajastust ja peamiselt Po orust. See on valmistatud sea kaela lihaselisest osast.
NB! Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.
Palun lae alla mõni moodne veebilehitseja:
Meie poe kasutamiseks pead olema vähemalt 18 aastane!