Sake Sakari Daiginjo (No.12) 720ml

37.10
Sake on Jaapanist pärit alkohoolne jook, mis on valmistatud riisist ja mille alkoholisisaldus on umbes 16%. Rõõm võib leida kõige ootamatumates kohtades. Võite leida seda Sakari nr 12 elegantses ja puuviljases aroomis: see on auhinnatud sake, mis on valmistatud Jaapani riisist ja Rokkō mäe puhtast veest. Gluteeni- ja säilitusainetevaba. See sake sobib kõige paremini jahutatult ja sobib hästi õrnade toitude, nagu mereannid ja tofu, kõrvale ning on suurepärane aperitiiv või õhtu lõpetamise jook. 720ml
Alkohol: 16%
Tootja Sakari

riis, koji, vesi, alkohol

Sake Sakari Daiginjo (NO.12) esindab Jaapani tipptaset sakede maailmas, mis on hoolikalt rafineeritud traditsioone austades. Selle suurepärase sake valmistamisel kasutatakse valitud riisi, mida on töödeldud kõige puhtama tera südamikuga, mis tagab rafineeritud delikaatsuse ja keerulise aroomiprofiili. Tootmispiirkond, mida iseloomustab puhas vesi ja jahe kliima, aitab suurendada toote värskust ja peenust.

Sakes on tunda elegantset meloni, valge virsiku ja lillede lõhna, samas kui maitse on pehme, harmooniline ja kerge happesusega, mis soodustab selle püsivust. Kontrollitud rafineeritus võimaldab tasakaalustada sake värskeid ja puhtaid maitseid kerge lõppmagususega. See sake Daiginjo sobib ideaalselt toorete kalaroogade, sushi ja delikaatsete roogade juurde, aga ka meditatsioonihetkedeks ja puhtaks maitsmiseks, pakkudes rafineeritud aistingut.

Sakari on Jaapanis Nishinomijas asuv sake pruulikoda. Meie jaoks on sake rõõm: see ühendab inimest inimesega ja inimest loodusega.

Sake tehas asub Jaapanis Nishinomiyas: see asutati 1889. aastal. Alates 1913. aastast on see varustanud Jaapani keiserlikku perekonda ja seda võib leida kõikidest Jaapani saatkondade laudadest üle kogu maailma. Need sake’id on võitnud mitmeid auhindu nii Jaapanis kui ka välismaal.

Sakari on Jaapani keisririigi majapidamisele juba üle 100 aasta pakkunud värsket ja eripärast sake’t. See puuviljane daiginjo sake pakub elegantselt kuiva ja elavat värskendust. Nishinomiyas pruulitud sake saab kasu kohaliku Yamada Nishiki riisi loomulikust, kõrgekvaliteedilisest kvaliteedist, mis kääritatakse ja destilleeritakse Rokko mäe mineraaliderikkas vees, et saada õrn umami-maitse, teravate ja lopsakate tsitruseliste nootidega. Kasutades Miyamizu veeallikat, on selle mineraalid võtmetähtsusega koostisosa esmaklassilise sake valmistamisel.

Kohalik riis kannab nime Yamada Nishiki, mida tuntakse ka kui “sake’i riisi kuningat”. Sellel riisil on paksud terad ja ideaalsed omadused sake valmistamiseks. Kõik tooted on taimetoidulised, gluteenivabad ja säilitusainetevabad. Pooleldi lihvitud, et pääseda ligi iga riisitera keeruliselt magusale ja ainulaadsele maitsele, rafineeritakse see sake Sakari enda kasvatatud pärmiga, et tagada karge ja värskendav lõpptulemus. Kuna ainult pooled riisiterad poleeritakse, vabaneb riisi autentne ja rikkalik maitse.